Shitet Parcela prej 30 ari ne Rr.Malisheves

Në Shitje

11 months ago

Shitet parcela prej 30 ari në Rr.Malisheves-Gjilan me qasje në Rrugën Kryesore. Parcela ka mundësi ndarje nga 5 ari si dhe me mundësi shitjes ne tërësi Çmimi si tërësi 150.00 euro per m2 Kurse me ndarje sipas nevojës çmimi varijon 170.00 euro Numrat kontatkues 044-747-111 & 044-178-423    

Shitet Parcela 22 Ari me dalje në rrugën e Prishtinës afër Ferizit Petrol

Në Shitje

Shitet Parcela 22 Ari me dalje në rrugën e Prishtinës afër Ferizit Petrol Parcela ka qasje në rrugën e asfaltuar, posedon rrymë, kanalizim dhe ujësjellës. Çmimi 65.00 euro për m2

Shiten Parcelat 8.05 Ari dhe 8.10 Ari perball Restuarant Baresha ne Pasjak

Në Shitje

11 months ago

Shiten Parcelat 8.05 Ari dhe 8.10 Ari përball Restuarant Baresha në Pasjak Parcelat posedojnë rrugë, rrymë, ujësjelles, kanalizim Çmimi sipas marrëveshjes. Numrat kontaktues 044-747-111 & 044-178-423  

Shiten Parcelat 8.10 Ari dhe 8.09 Ari përball Restaurant Baresha

Në Shitje

11 months ago

Shiten Parcelat 8.10 Ari dhe 8.09 Ari përballë Restaurant ”Baresha” Parcelat posedojnë rrugë, ujësjellës dhe kanalizim. Çmimi sipas marrëveshjes.

Shitet parcela prej 1.50 hektar në Makresh, parcela ka qasje në rrugën kryesore.

Në Shitje

11 months ago

Shitet parcela prej 1.50 hektar në Makresh, parcela ka qasje në rrugën kryesore. Shitet vetëm si tërësi. Çmimi 70 € për m2. ( i negociueshëm ) Nr/kontaktues; 044-747-111 & 044-178-423

Shitet parcela prej 9.5 Ari, në Makresh.🌲🌳🏕️

Në Shitje

11 months ago

Shitet parcela prej 9.5 Ari, në Makresh. Parcela ka pamje të tri kodrinave malore përball. Gjindet në pozicion 100 metra nga rruga kryesore. Posedon rrymën ( afër 5 metra ) Ka qasje në rrugë dytësore publike. Çmimi 20 € për m2

Shitet parcela prej 6 Ari në #Makresh

Në Shitje

11 months ago

Shitet parcela prej 6 Ari në #Makresh. Parcela posedon rrugë dytësore, rrymë. Çmimi 22 € për m2 Eja, ndërto dhe ti !