Shitet parcela prej 6 Ari në #Makresh

Në Shitje

10 months ago

Shitet parcela prej 6 Ari në #Makresh. Parcela posedon rrugë dytësore, rrymë. Çmimi 22 € për m2 Eja, ndërto dhe ti !

Shitet parcela prej 9.5 Ari, në Makresh.🌲🌳🏕️

Në Shitje

10 months ago

Shitet parcela prej 9.5 Ari, në Makresh. Parcela ka pamje të tri kodrinave malore përball. Gjindet në pozicion 100 metra nga rruga kryesore. Posedon rrymën ( afër 5 metra ) Ka qasje në rrugë dytësore publike. Çmimi 20 € për m2

1 2 4