Fatgzon Kqiku

1 property
Phone: 044-747-111

Contact

My properties (1)

Shitet Parcela 22 Ari me dalje në rrugën e Prishtinës afër Ferizit Petrol

Në Shitje

Shitet Parcela 22 Ari me dalje në rrugën e Prishtinës afër Ferizit Petrol Parcela ka qasje në rrugën e asfaltuar, posedon rrymë, kanalizim dhe ujësjellës. Çmimi 65.00 euro për m2

Other Agents

No item found