Shitet Parcela 22 Ari me dalje në rrugën e Prishtinës afër Ferizit Petrol

Qmimi Sipas Marveshjes
Në Shitje

4019

Property ID

Description

Shitet Parcela 22 Ari me dalje në rrugën e Prishtinës afër Ferizit Petrol

Parcela ka qasje në rrugën e asfaltuar, posedon rrymë, kanalizim dhe ujësjellës.

Çmimi 65.00 euro për m2

Address

  • Country: Albania
Open on Google Maps
  • Property ID 4019
  • Price Qmimi Sipas Marveshjes
  • Property Type Parcelat
  • Property status Në Shitje
  • Label E Re

Contact

Fatgzon Kqiku

Property Agent
044-747-111
fatgzonkqiku@gmail.com
Other Properties