Shiten Parcelat 8.10 Ari dhe 8.09 Ari përball Restaurant Baresha

Qmimi Sipas Marveshjes
Në Shitje

4033

Property ID

Description

Shiten Parcelat 8.10 Ari dhe 8.09 Ari përballë Restaurant ”Baresha”

Parcelat posedojnë rrugë, ujësjellës dhe kanalizim.

Çmimi sipas marrëveshjes.

Address

  • Country: Albania
Open on Google Maps
  • Property ID 4033
  • Price Qmimi Sipas Marveshjes
  • Property Type Parcelat
  • Property status Në Shitje
  • Label E Re

Contact

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *